Matt Gaetz werkt samen met Ocasio-Cortez aan een wetsvoorstel om de handel in aandelen van het Congres te verbieden

[ad_1]

vertegenwoordiger Florida Republikein. Matt Gaetz en de Democratische vertegenwoordiger uit New York. Alexandria Ocasio-Cortez introduceerde tweeledige wetgeving om financiële investeringen door congreswetgevers en hun families te verbieden.

Gaetz en Ocasio-Cortez introduceerden de wetgeving dinsdag samen met de Democratische vertegenwoordiger uit Illinois. Raja Krishnamoorthi en Republikeinse vertegenwoordiger uit Pennsylvania. Brian Fitzpatrick, wetgevers aangekondigd in een persbericht. DE Bipartisan Faith in Government Restoration Act zou het bezit van financiële investeringen door leden van het Congres, hun echtgenoten en gezinsleden verbieden. (GERELATEERD: EXCLUSIEF: Rep. Matt Gaetz introduceert wetgeving ter dekking van betalende dienstleden tijdens de sluiting van de overheid)

“Leden van het Congres besteden hun tijd aan het verhandelen van termijncontracten in plaats van de toekomst van onze mede-Amerikanen veilig te stellen. We kunnen niet toestaan ​​dat het moeras voorrang geeft aan investeringen in aandelen boven aandeleninvesteringen in ons land”, zei Gaetz in het persbericht. “Zolang zorgen over handel met voorkennis wegen op het wetgevingsproces, zal het Congres nooit het vertrouwen van het Amerikaanse volk terugwinnen. Onze verantwoordelijkheid in het Congres is om de mensen te dienen, niet om weddenschappen op de aandelenmarkt af te dekken.”

Indien aangenomen, hebben individuen 90 dagen de tijd om hun activa te verkopen of ze in een gekwalificeerd blind vertrouwen te plaatsen om mogelijke belangenconflicten te voorkomen. Leden van het Congres zullen op verzoek van het toezichthoudende bureau voor ethiek bewijs moeten overleggen van naleving van de richtlijnen. (GERELATEERD: EXCLUSIEF: ‘Rotten To The Core’ – Matt Gaetz, House Republicans om wetgeving in te voeren die nieuw FBI-hoofdkwartier verwerpt)

“De mogelijkheid om individueel in aandelen te handelen tast het vertrouwen van het publiek in de overheid aan”, zei Ocasio-Cortez. “Als Kamerleden toegang hebben tot geheime informatie, moeten we die niet op de beurs verhandelen. Zo simpel is het eigenlijk.”[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top