Hunter Biden claimt armoede in een vaderschapszaak met behulp van een van de duurste advocaten van Washington

[ad_1]

Hunter Biden beweerde dat hij maandag geen kinderalimentatie voor zijn buitenechtelijk kind kon betalen, waarbij hij een van de duurste advocaten van Washington, DC ter verdediging gebruikte.

De eerste zoon heeft de opdracht gekregen om persoonlijk te verschijnen voor alle vaderschapshoorzittingen waarbij zijn 4-jarige dochter, Navy Joan Roberts, in Arkansas betrokken is. Biden ontkende eerder dat hij zijn vader was voordat zijn voormalige vlam, Lunden Roberts, zijn vaderschap bewees door middel van een DNA-test. De partijen kwamen in 2020 een schikking overeen voor kinderalimentatie, maar de eerste zoon vroeg de rechtbank om zijn betalingen in 2022 aan te passen, waardoor de zaak werd heropend. (GERELATEERD: Hunter Biden verschijnt voor de rechtbank voor hoorzitting over vaderschap)

De advocaten van Biden zeiden maandag dat hij al $ 750.000 aan kinderalimentatie had betaald en het zich niet kon veroorloven om $ 20.000 per maand aan de moeder te blijven betalen vanwege haar financiële problemen.

Zijn team beweerde dat hij zo weinig geld had dat hij tijdens de recente reis van de president naar Ierland gedwongen was op een ‘veldbed’ te slapen en dat zijn Porsche, de Washington Free, Beacons weer in bezit kreeg. gemeld. Zijn advocaten beweerden ook dat hij momenteel geen salaris verdient, aldus de outlet.

De eerste zoon, die een fervent schilder is, bood aan zijn werken te verkopen voor meer dan $ 500.000 per stuk, als gevolg bij de New York Post. Volgens de outlet zijn naar verluidt minstens vijf van zijn werken verkocht voor $ 75.000 gemeld.

In een motie die donderdag werd ingediend, beweerde Roberts ‘advocaat Clint Lancaster dat Biden “enkele van de duurste advocaten op aarde” gebruikte om zijn armoedezaak te bepleiten, de Post gemeld.

Het juridische team van Biden omvat de opmerkelijke advocaat Abbe David Lowell uit Washington, DC, die volgens Lancaster $ 855 per factureerbaar uur in rekening brengt.

De gemiddelde DC-advocaat rekent tussen $ 185 en $ 541 per uur, als gevolg in Clio’s Legal Trends Report 2022.

“Als meneer Biden zich een grote wet in Washington DC, Hollywood, Chicago en de beste advocaat voor binnenlandse betrekkingen aan de Texas-kant van de grens met Texarkana kan veroorloven, moet hij zeker een inkomen hebben voor kinderbijslag”, schreef Lancaster in zijn dossier, volgens de Na.

Lancaster beweerde ook dat Biden onvoldoende antwoorden gaf over zijn financiën, waaronder zijn auto’s, zijn kunstcontracten, buitenlands geld “uit China of Oekraïne”, geld ontvangen van de familie Biden. , alle vluchten en hotels geboekt tijdens de relevante periode en geld ontvangen. van Kevin Morris en president Joe Biden, de Arkansas Times gemeld.

DUBLIN, IERLAND – 14 APRIL: Op deze afbeelding van de regering van Ierland vertrekt de Amerikaanse president Joe Biden op 14 april 2023 in Dublin, Ierland, met zijn zus Valerie en zoon Hunter vanuit Dublin Airport op Air Force One. De Amerikaanse president Joe Biden reisde met zijn zus Valerie Biden Owens en zoon Hunter Biden naar Noord-Ierland en Ierland om het Ierse erfgoed van zijn familie te verkennen en de 25e verjaardag van het Goede Vrijdag-vredesakkoord te vieren. (Foto door Julien Behal/Ierse regering via Getty Images)

De rechter die de zaak behandelt, beval beide partijen om tegen 12 mei terug te keren met ontdekkingsdocumenten, aldus de outlet. (GERELATEERD: Biden-familie verbiedt de dochter van Hunter Biden om twee jaar op rij kleinigheidjes te bewaren)

De eerste zoon weigerde zijn dochter te zien, beweerde Lancaster, en de president vermeldde herhaaldelijk het bestaan ​​van zijn kleindochter toen hij het over zijn kleinkinderen had.[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top