Het Witte Huis weigert te zeggen waarom Biden zijn zevende kleinkind niet wil erkennen

[ad_1]

Het Witte Huis weigerde dinsdag te zeggen waarom president Joe Biden nooit publiekelijk het bestaan ​​van zijn zevende kleinkind heeft erkend.

Eerste zoon Hunter Biden verscheen maandag voor de rechtbank in een vaderschapshoorzitting over zijn 4-jarige buitenechtelijke dochter, Navy Joan Roberts. Hunter Biden ontkende eerder de vader te zijn, maar een DNA-test bewees zijn vaderschap.

“Het proces vindt plaats in Arkansas met Hunter Biden en alimentatie. Houden de president en de first lady dit in de gaten, en waarom erkennen ze het zevende kleinkind niet?” Emily Goodin van de Daily Mail drong aan bij de perssecretaris van het Witte Huis, Karine Jean-Pierre.

“Ik ga er vanaf hier niet over praten”, antwoordde Jean-Pierre.

“Waarom niet?” Schreeuwde James Rosen van Newsmax vanaf de achterkant van de persconferentie.

De president heeft herhaaldelijk verzuimd het bestaan ​​van zijn kleindochter te noemen en zei donderdag dat hij elk van zijn “zes kleinkinderen” dagelijks belt. De familie Biden weigerde ook twee opeenvolgende feestdagen een kerstsok voor Roberts in het Witte Huis op te hangen, terwijl ze elk van hun andere kleinkinderen eren.

Lunden Roberts, de moeder van het kleinkind en voormalige vlam van Hunter Biden, is in een juridische strijd verwikkeld met de eerste zoon die de achternaam van hun baby verandert in Biden. Roberts en de eerste zoon hadden een korte affaire terwijl ze als stripper werkte. (GERELATEERD: Hunter Biden claimt armoede in vaderschapszaak met behulp van een van de duurste advocaten van Washington)

De advocaten van Hunter Biden beweerden ook dat de eerste zoon niet genoeg geld had om $ 20.000 aan kinderalimentatie te betalen en probeerden de betalingen te verlagen.[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top