GOP-vertegenwoordiger reserveert $ 5 miljoen voor trein van Los Angeles naar Coachella Valley

[ad_1]

  • Een GOP-congreslid heeft 5 miljoen dollar gevraagd voor een trein in Coachella Valley, Californië, waar een popmuziekfestival jaarlijks honderdduizenden toeristen trekt.
  • Het verzoek zou worden gebruikt om te voldoen aan een “milieubeoordeling” van het project, waarbij een spoorlijn zou worden aangelegd om duizenden mensen door de vallei te vervoeren, waarbij Calvert beschrijft dat de fondsen nodig zijn om het toerisme te stimuleren.
  • Het verzoek werd gedaan als een “toewijzing”, een controversieel begrotingsvoorstel van het soort waar Calvert zich in het verleden tegen verzette.

Een Republikeins congreslid heeft 5 miljoen dollar uitgetrokken voor de bouw van een trein in Californië die Los Angeles zou verbinden met de Coachella Valley, waar het titulaire muziekfestival jaarlijks honderdduizenden toeristen trekt.

vertegenwoordiger Republikeins. Ken Calvert uit Californië, een houder van 15 termijnen die het 41e district vertegenwoordigt, diende de aanvraag voor de Coachella Valley Rail Project-opdracht in bij de House Appropriations Committee, ter waarde van 5 miljoen dollar. Het geld, zegt hij, zal worden gebruikt “om de milieudocumentatie te voltooien” met betrekking tot de toevoeging van een derde hoofdlijn aan de lijn tussen Los Angeles en de Coachella Valley, voor zijn website. (GERELATEERD: Nancy Pelosi vraagt ​​$ 10 miljoen om groenbehoud te financieren en ‘MLK Fountain’ te upgraden)

Coachella, het popmuziekfestival, trekt honderdduizenden toeristen een aantal prominente musici, met de editie van dit jaar met onder andere de Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny, de Koreaanse K-popartiesten “Blackpink”, acteur Idris Elba en DJ Calvin Harris. De stad, gelegen in de Mojave-woestijn, ligt op 212 kilometer van Los Angeles, het dichtstbijzijnde grootstedelijke centrum waar fans vaak naartoe vliegen op weg naar het festival.

Verschillende steunbetuigingen voor het project, die Calvert op zijn website plaatste, noemt “muziekfestivals” evenals “restaurants, resorts, sportfaciliteiten en winkel- en winkelcentra” als redenen voor het belang van het project. Veel brieven lijken van elkaar overgenomen te zijn voor een standaardtekst.

Het project wordt geschat op kosten meer dan een miljard dollar en is een langdurig bouwproject, volgens de Riverside County Transportation Commission (RCTC), die toezicht houdt op het werk. Het project loopt al sinds 1993, toen de eerste haalbaarheidsstudies werden uitgevoerd, en er is al 67 miljoen dollar aan uitgegeven om een RCTC-informatieblad.

Routeplan geleverd door Coachella Valley Rail Service. Transportcommissie Riverside County.

In Californië is recent controverse ontstaan ​​over spoorwegprojecten die te maken hadden met kostenoverschrijdingen en vertragingen bij de levering. Momenteel wordt het California High-Speed ​​Rail Project, dat in 2008 door de Californische kiezers werd goedgekeurd voor de aanleg van een hogesnelheidsspoorlijn van San Francisco naar Los Angeles, geschat op meer dan $ 100 miljard en zal naar verwachting op zijn vroegst in 2030 open zijn, volgens CalMatters, een op de staat gebaseerde onderzoeksgroep.

Dit project is sterk bekritiseerd door Republikeinen en voormalig president Donald Trump, die geschreven in 2019 op Twitter dat “Mislukking van het Fast Train-project in Californië, waar kostenoverschrijdingen wereldrecords breken, honderden keren meer kost dan de muur die hard nodig is!” Staatsdemocraten en gouverneur. Gavin Newsom verdedigde het project, terwijl Newsom dat schrijft “De trein verlaat het station, stap maar in!”

Het verzoek was een van de vele opdrachten die werden ingediend door Calvert, die dit deed ondanks het feit dat hij eerder de afschaffing ervan in 2010 steunde onder de Republikeinse meerderheid van het Huis onder leiding van de toenmalige voorzitter John Boehner. Calvert schreef eerder dat het “besluit om ons terug te trekken uit het toewijzingsproces … een verklaring is aan het Amerikaanse volk dat de Republikeinen van het Huis klaar zijn om de strijd voor lagere uitgaven, meer transparantie en verantwoordingsplicht in Washington te leiden”, aldus Calvert. een persbericht op haar website.

Representatieve Calvert-verklaring over toewijzingsmoratorium door Stichting Dagelijks Nieuws van de beller op Scribd

Het verbod op opdrachten werd in 2021 opgeheven door de meerderheid van de Huisdemocraten, waarbij de Republikeinen stemden om de interne partijregels te negeren die hen ervan weerhielden erom te vragen. Ze zijn bekritiseerd door conservatieven, die hebben gesuggereerd dat ze leiden tot “varkensvatuitgaven” en politieke corruptie.

“Het was de week voor Kerstmis, en in de Senaat en het Huis bewoog geen schepsel, zelfs geen muis. Binnenkort hier, ” zei de Republikeinse senator. Rand Paul uit Kentucky in december, eraan toevoegend dat “senatoren lekker in hun bed lagen, terwijl visioenen van varkens in hun hoofd dansten. Er is geen budget gevonden, alleen wandaden en schulden. Terwijl de belastingbetalers hun hoofd bogen en huilden.

Er is contact opgenomen met Calvert en de RCTC voor commentaar.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top