De senator van Vermont verdedigt het schorsing van christelijke scholen nadat hij de samenwerking met een transspeler heeft verbeurd

[ad_1]

Een senator van de staat Vermont verdedigde een verbod op een christelijke school die een staatstoernooi verloor in plaats van tegen een team met een transgender speler te spelen tijdens een CNN-interview dat maandag werd uitgezonden.

“Ik denk niet dat het een brug te ver is”, zei de Democratische senator Rebecca White uit Vermont tegen CNN-verslaggever Brynn Gingras. “Het is onwaarschijnlijk dat de atleten waar we het over hebben doorstromen naar professionele atletiek, maar dit concept van discriminatie van een andere persoon heeft langetermijngevolgen voor transjongeren omdat ze toespraken horen die hen vertellen dat ze niet waardevol zijn, dat ze zijn gevaarlijk. (GERELATEERD: ‘Verantwoordelijkheid en integriteit’: Caitlyn Jenner zegt dat NCAA moet ‘stoppen’ om transatleten toe te staan ​​te concurreren tegen vrouwen)

Mid Vermont Christian School (MVCS) heeft aangekondigd dat het zijn diploma-uitreiking in februari zal verbeuren. 21 basketbalwedstrijd tegen Long Trail School (LTS), vanwege de aanwezigheid van een transgender meisje in het LTS-team. De Vermont Principals Association stemde unaniem om MVCS te verbieden van alle staatscompetities, omdat ze zeiden dat ze het antidiscriminatiebeleid schonden, The New York Post gemeld.

SHOW:

“We zijn een inclusieve staat, een gastvrije staat”, voegde White eraan toe, die het district vertegenwoordigt waarin de school zich bevindt. “Het verbaast me niet dat we een situatie hebben gehad waarin mensen sommige van dit inclusieve werk dat we hebben gedaan terugdringen omdat het innovatief, gedurfd en belangrijk is.”

“We hebben ons teruggetrokken uit het toernooi omdat we van mening zijn dat spelen tegen een tegenstander met een biologische man de eerlijkheid van het spel en de veiligheid van onze spelers in gevaar brengt”, zegt Vicky Fogg, schooldirecteur van MVCS. gezegd Het Rijksbureau in februari.

MVCS zei in beroep te gaan tegen het verbod, Fox News gemeldopmerkend dat Olympisch gouden medaillewinnaar Caitlin Jenner de christelijke school had gesteund.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top