‘Pure zwakte’: Don Jr hekelt DeSantis omdat hij weigert betrokken te raken bij mogelijke uitlevering van Trump

[ad_1]

Donald Trump Jr. hekelde de Republikeinse gouverneur van Florida. Ron DeSantis maandag omdat hij weigerde betrokken te raken bij de mogelijke uitlevering van oud-president Donald Trump.

DeSantis gezegd verslaggevers zeiden maandag dat hij niet betrokken zal zijn bij een mogelijke uitlevering als Trump dinsdag wordt gearresteerd omdat hij naar verluidt $ 130.000 aan geheime fondsen heeft betaald aan de voormalige pornoster Stormy Daniels – met wie de voormalige president naar verluidt een affaire had – vóór de presidentsverkiezingen van 2016.

“Ik heb er geen belang bij betrokken te raken bij welk soort circus dan ook dat is verzonnen door een Soros-aanklager”, zei DeSantis, verwijzend naar de procureur-generaal van Manhattan, Alvin Bragg. “” Hij probeert een politieke show op te zetten … Ik heb echte problemen waarmee ik hier in de staat Florida te maken heb. We bemoeien ons er op geen enkele manier mee. »

De zoon van de voormalige president beschuldigde DeSantis ervan “de wet te bewapenen” en “pure zwakte” te tonen.

“Dus DeSantis denkt dat de Dems de wet bewapenen om president Trump aan te klagen een ‘verzonnen circus’ is en geen ‘echt probleem’,” zei Trump Jr. “Puur zwakte. Nu weten we waarom hij het hele weekend heeft gezwegen. Hij is volledig eigendom van Karl Rove, Paul Ryan en zijn miljardair-donoren. Oppositie 100% gecontroleerd.”

DeSantis beschuldigde de officier van justitie van Manhattan, Alvin Bragg, die naar verwachting de voormalige president zal aanklagen, ervan te proberen zijn kantoor te ‘bewapenen’ om een ​​’politieke agenda’ te presenteren. (GERELATEERD: ‘Als dit gebeurt, wordt Trump herkozen’: Elon Musk waarschuwt Democraten voor de aanklacht tegen Trump)

“De officier van justitie van Manhattan is een door Soros gefinancierde officier van justitie en zoals hij wil, militariseren andere door Soros gefinancierde officieren van justitie hun kantoor om een ​​politieke agenda op te leggen aan de samenleving ten koste van de rechtsstaat en de openbare veiligheid.”, aldus DeSantis. “Hij heeft meer dan 50% van de misdrijven gedegradeerd tot misdrijven, hij zegt dat hij voor de overgrote meerderheid van de misdrijven niet eens de gevangenis in wil.”

Trump kondigde zaterdag zijn mogelijke afzetting aan in een verklaring en zei dat hij verwacht dinsdag te worden gearresteerd. Hij riep mensen op om te “protesteren” en “onze natie terug te nemen” in een artikel voor Truth Social.[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top