EXCLUSIEF: ‘Als een brandstichter’: de voorzitter van het House Freedom zegt dat de verklaring van het Witte Huis op de grens een ‘smet’ is

[ad_1]

De poging van het Witte Huis om een ​​onveilige zuidelijke grens vast te pinnen op het Republikeinse fiscale beleid is ‘laster’ en ‘ontkenning’ van de regering, vertelde de voorzitter van de House Freedom Caucus, Scott Perry, in een persbericht aan The Daily Caller.

Het Witte Huis heeft een stelling Maandag beschuldigde hij de voorgestelde begroting van de House Freedom Caucus ervan te proberen “de politie te ontmoedigen” en “onze grens minder veilig te maken”. De verklaring citeerde een analyse van het Congressional Budget Office (CBO) die aangaf dat de caucus van plan was om “grote discretionaire uitgaven gedurende 10 jaar op het niveau van het fiscale jaar 2022 te bevriezen” zonder “te snijden in de sociale zekerheid, ziektekostenverzekeringen, defensie en bepaalde voordelen voor veteranen”. zou leiden tot de afschaffing vanalles in de rest van de federale begroting.

Perry antwoordde: “President Biden die plotseling belangstelling toont voor grensbeveiliging als een manier om zich te verzetten tegen het House Freedom Caucus-budget, is als een brandstichter die plotseling belangstelling toont voor brandpreventie.”

“Dit is nog meer angst en laster, bedrog en ontkenning van een regering die er totaal niet in is geslaagd het Amerikaanse volk te beschermen”, voegde de Republikeinse vertegenwoordiger uit Pennsylvania eraan toe.

De caucus plaatste ook een tweet met hun reactie.

“President Biden is verantwoordelijk voor het in chaos brengen van de Amerikaanse grens… Maar zegt dat de House Freedom Caucus de grensbeveiliging ondermijnt? Belachelijk. Voed het. Geen grensbeveiliging”, luidde hun tweet.

De House Freedom Caucus heeft zijn begroting op 10 maart vrijgegeven, een dag nadat Biden de zijne had vrijgegeven. De begrotingsbijeenkomst riep op tot het beëindigen van Biden’s plan voor het verlichten van studentenschulden van $ 400 miljard, het annuleren van ongebruikte COVID-19-fondsen en het annuleren van de uitbreiding van de IRS en de uitgaven voor klimaatverandering van de “Cutting Inflation Act”. (GERELATEERD: Witte Huis noemt Freedom Caucus Budget ‘Extreme Republikeinse MAGA’)

De regering-Biden voerde aan dat het caucusvoorstel zou resulteren in het schrappen van de financiering voor “meer dan 2.000 douane- en grensbewakingsagenten”, het schrappen van “financiering voor 11.000 FBI-personeel”, “minder dan inspectiedagen voor de spoorwegveiligheid” en de sluiting van ” 125 luchtverkeersleidingstorens”. Door het hele land.”

“Het extreme voorstel van het MAGA Republican House Freedom Caucus zal een brand met vijf alarmen voor gezinnen zijn, inclusief het in gevaar brengen van de openbare veiligheid. Aangezien de begroting van de president slimme investeringen voorstelt om de openbare veiligheid te verbeteren, de veiligheid van de grenzen te versterken en de veiligheid van onze transportnetwerken dringen extreme MAGA-republikeinen aan op draconische bezuinigingen op deze kritieke nationale prioriteiten die de veiligheid van Amerikanen in gevaar zouden brengen”, aldus de verklaring van het Witte Huis.

De regering-Biden heeft een recordaantal ontmoetingen met illegale immigranten gezien nabij de zuidgrens nadat de president opdracht had gegeven de bouw van de muur, die onder de regering-Trump was begonnen, stop te zetten. Misdaad schiet omhoog in de Verenigde Staten in 2020, en Biden heeft onlangs een meer uitgesproken standpunt ingenomen over het waarborgen van de openbare veiligheid, zoals blijkt uit zijn reactie op de misdaadwet in Washington, DC.

Het Witte Huis reageerde niet onmiddellijk op een verzoek van de Daily Caller.[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top