Trump laat op sociale media weten dinsdag te worden gearresteerd


Voormalig president Donald Trump maakte zaterdag op Truth Social bekend dinsdag te worden gearresteerd.

Trump bracht een lange verklaring uit op zijn socialemediaplatform waarin hij zei: “The American Dream is dood!” Trump zinspeelde op Jan. 6 demonstranten die zijn gearresteerd en beschoten met hun gevangenschap, terwijl “criminelen en linkse misdadigers door de straten mogen zwerven, doden en verbranden zonder represailles”.

In een vervolgpost op Truth Social richtte Trump zijn aandacht op het Manhattan District Attorney’s Office. (GERELATEERD: ‘Laat me antwoorden’: Ari Melber, advocaat van Trump neemt afscheid van betalingen)

“Nu blijkt uit illegale lekken van een corrupte en zeer politieke officier van justitie in Manhattan, die heeft bijgedragen aan het opstellen van nieuwe gewelddadige misdaadrecords en waarvan het hoofd wordt gefinancierd door George Soros, dat geen enkele misdaad kan worden bewezen, en gebaseerd op een oud en volledig ontkracht sprookje ( door vele andere aanklagers!), de verre Republikeinse kandidaat en voormalig president van de Verenigde Staten van Amerika, zal volgende week dinsdag worden gearresteerd.”

“Protesteer, neem onze natie terug!”

De mogelijke aanklacht heeft betrekking op een jarenlang onderzoek naar de vraag of Trump al dan niet stilzwijgend geld heeft betaald aan voormalig pornoster Stormy Daniels. Voormalig Trump-advocaat Michael Cohen stuurde $ 130.000 naar Daniels zodat ze een eerdere affaire met de president niet zou onthullen. Cohen beweert dat Trump hem vervolgens heeft terugbetaald. De officier van justitie van Manhattan onderzoekt of Trump zakelijke documenten heeft vervalst om de betaling te verbergen.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top