‘Als dit gebeurt, wordt Trump herkozen’: Elon Musk waarschuwt Democraten om Trump niet aan te klagen


Elon Musk ging zaterdag naar Twitter om de Democraten te waarschuwen dat de arrestatie van voormalig president Donald Trump zijn terugkeer naar het Witte Huis zou garanderen.

Voormalig president Trump wordt momenteel onderzocht door de officier van justitie van Manhattan wegens zijn vermeende rol in een “zwijggeld”-plan. Het onderzoek heeft betrekking op de vermeende betaling van 130.000 dollar aan volwassen filmster Stormy Daniels om te voorkomen dat hij zijn relatie met Trump zou onthullen tijdens de presidentsverkiezingen van 2016. De voormalige president zei zaterdag dat hij verwacht gearresteerd te worden Dinsdag na het onderzoek. (GERELATEERD: Trump kondigt op sociale media aan dat hij verwacht dinsdag gearresteerd te worden)

Elon Musk getweet dat een afzetting van de voormalige president averechts zal werken.

“Als dat gebeurt, zal Trump worden herkozen in een verpletterende overwinning”, tweette Musk in reactie op een Twitter-gebruiker die beweerde dat een afzetting van Trump zijn herverkiezing zou “helpen”.

Niet iedereen is het eens met Musks inschatting dat de arrestatie van de voormalige president hem zal helpen in zijn zoektocht om terug te keren naar het Oval Office.

“Je onderschat TDS serieus [Trump Derangement Syndrome] niveaus onder de standaarden,” Epoch Times-schrijver Hans Mahncke zeg het Twitter: “Dit zal Trump helpen de GOP-nominatie veilig te stellen en tegelijkertijd een verpletterend verlies in 2024 te garanderen. Dat is het hele punt waarom ze het doen.”Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top